PříbramDnes.cz
PříbramDnes.cz » Monitor zpráv » Sportovní zprávy z regionu » Příbramský deník - sport

Sportovní zprávy z regionu

Příbramský deník - sport Zdroj: Příbramský deník - sport |

Drama hned na úvod nadstavby. České Budějovice se odlepily ze dna tabulky

4. 5. 2024 | Nadstavbová část první fotbalové ligy odstartovala v sobotu třemi zápasy v šestičlenné skupině o záchranu. České Budějovice přemohly Bohemians 2:1 a odlepily se ode dna tabulky. Poslední je Zlín, který prohrál 0:2 v Pardubicích. Jablonec udolal Karvinou 3:2 gólem v 96. minutě.

Jeník sestřelil hattrickem i Votice. Poslední tým odjel s debaklem

4. 5. 2024 | Fotbalisté Spartaku Příbram potvrdili výbornou formu i zkraje května. V domácím utkání s posledními Voticemi potvrdili s přehledem roli favorita a před vlastními fanoušky přejeli outsidera 6:1. Hattrickem se uvedl Tomáš Jeník, který rychle a zběsile nahání mezi střelci vedoucího Edise Šahiniho z Tuchoměřic. Se 23 góly mu na něj schází už jen dvě trefy.

Obrazem: Duel Příbrami s Brnem ozdobila fanzona, aspoň někde byla radost

4. 5. 2024 | Fotbalová Příbram si v duelu se Brnem připsala další porážku. Se Zbrojovkou prohrála 0:2 a už ví, že do konce sezony jí čeká existenční zápas s Prostějovem. Páteční duel byl doplněn o doprovodný program a alespoň ve fanzoně bylo devadesát minut před úvodním hvizdem veselo.

Souboj trápících ovládla Zbrojovka. Příbram hazarduje se sestupem

3. 5. 2024 | Kopačky fotbalistů Příbrami umí leccos, avšak góly nikoliv. Svěřenci trenéra Romana Bednáře na jaře počtvrté z pěti případů odcházeli ze hřiště s nulou vstřelených branek. Souboj trápících se týmů, kteří místo o postup bojují o záchranu nakonec ovládla zaslouženě brněnská Zbrojovka, když se po přestávce prosadila dvakrát a zvítězila 2:0. Domácí tým čeká ve středu takřka existenční zápas v Prostějově. ...

Památné zápasy Příbrami s Brnem. Kontroverzní baráž i divočina. Teď ústup

3. 5. 2024 | Už úderem 17. hodiny rozehrají fotbalisté Příbrami a Brna 26. kolo druhé nejvyšší soutěže. Před začátkem sezony si oba týmy od tohoto vzájemného duelu slibovaly, že by jim mohl pomoci k postupu mezi elitu. Realita je ale zcela opačná a kdysi prvoligové kluby se budou chtít odrazit hlavně k záchraně. Jejich střetnutí nabízí bohatou historii a Deník připomíná některé z nich.

Kocouří hlásí velký exodus. Řada opor odchází jinam

2. 5. 2024 | Nejúspěšnější sezona za posledních deset let si vybírá svou. Sotva volejbalisté Příbrami vstřebali úspěch, když skončili na čtvrtém místě extraligy, tak zkraje května oznámili odchod minimálně čtyř hráčů, kteří zamíří jinak. Odchází například oba Argentinci, dva čeští hráči zamíří po klasické trase na sever Čech do Liberce.

Příbram chystá na Brno fanzónu. Zahraje kapela, bude i fanshop a autogramiáda

2. 5. 2024 | Fotbalová Příbram chystá na předehrávku 26. kola pro fanoušky speciální program. Devadesát minut před úvodním výkopem duelu se Zbrojovkou Brno otevře brány speciální fanzony. Návštěvníci, kteří dorazí ke stadionu Na Litavce na 15:30, se mohou těšit, že je na utkání naladí skladby cover bandu Schunky. K dispozici bude i nový fanshop a v neposlední řadě také autogramiáda hráčů.

Osobnost Deníku Tomáš Říha je v Sedlčanech spokojen. Do Votic by se rád vrátil

1. 5. 2024 | Už v létě pomýšlel o přestupu z Votic do Sedlčan. Na něj si fotbalový záložník a nejnovější Osobnost Deníku Tomáš Říha musel počkat ale až do zimy. Dočkal se. Jak sám říká 25letý hráč říká, tak bylo už na čase zkusit něco nového. V dresu Tatranu je spokojen a dal zatím tři góly. Do předchozího působiště by se ale rád vrátil. Už jenom kvůli tomu, že celku z Benešovska větší dobrou budoucnost díky slibnému dorostu. ...

Souboj kamarádů vyhrál host z Třebska. Poslední Zduchovice šokovaly favorita

30. 4. 2024 | Fotbalový okresní přebor nabídl pikantní souboj bývalých spoluhráčů z Tochovic. Březnický Ondřej Matějka se střetl s Jakubem Tošovským v dresu Třebska. Ač domácí kanonýr vsítil dva góly, tak větší radost měl hostující hráč, protože jeho tým i přes jeho žlutou kartu vyhrál 3:2. Velké překvapení přichystaly Zduchovice, které doma porazily druhou rezervu Podlesí.

Šok! Nová Ves prohrála s posledním. Dobříš i Petrovice leží pod dekou

30. 4. 2024 | Podruhé za sebou přinesla fotbalová I. B třída regionálním zástupcům samé porážky. V případě rezervy Dobříše či Petrovic se už jedná o dlouhodobější záležitost. Mnohem větší překvapení nastalo v Jílovém. Poslední tým tabulky totiž doma porazil Novou Ves pod Pleší, která si připsala šok na vlastní účet.

Masaryk gratuloval Američanům, MS v roce 1933 bylo (skoro) jen pro vyvolené

29. 4. 2024 | Rok 1933 znamenal výrazný přelom pro celý tuzemský hokej. Poprvé se totiž konalo mistrovství světa na českém území. V pořadí sedmý turnaj světových šampionátů hostil posléze proslulý stadion na pražské Štvanici a Čechoslováci, kterým tleskal i herec Vlasta Burian, tehdy uzmuli bronzové medaile. Titul vybojovali Američané, jejichž ohlasy živě zachytil známý rozhlasový komentátor Josef Laufer. To a mnohem více se dozvíte v prvním dílu tematického seriálu Deníku, který mapuje hokejové šampionáty na ...

Krajský přebor: Přestřelka pro Libiš, slaví i Doksy a Poříčany. Milín dál válí

29. 4. 2024 | Fotbalový krajský přebor střední Čech má za sebou po víkendu 24. kolo. V něm pokračovala dominance suverénního Milína i trápení Tuchlovic, které doma nezvládly přestřelku s Libiší. Na svém hřišti naopak uspěla Velim a Poříčí nad Sázavou, zatímco na půdě soupeřů bodově loupily Poříčany a Sedlčany. Vítěze nepoznal jen zápas mezi Mnichovým Hradištěm a Tochovicemi, kde tabule na konci utkání ukázala skóre 2:2. ...

Hrubky gólmana darovaly Sedlčanům tři body ze hřiště posledního

29. 4. 2024 | Měsíční trápení skončilo. Fotbalisté Sedlčan získali z posledních čtyř zápasů pouze bod. Na půdě Průhonic, jež uzavírají tabulku krajského přeboru, si ale po pěti týdnech vychutnali pocit vítězství, když vyhráli 4:2. O kvarteto branek hostů se postarali čtyři různí střelci.

Milín přejel doma Dobříš. V Tochovicích může slavit prvenství v krajském přeboru

28. 4. 2024 | Fotbalisté Milína zahájili sérii tří regionálních soubojů jasným vítězstvím. S přehledem doma porazil o záchranu bojující Dobříš, když dvakrát rozmezí dvou minut vstřelil dvě branky. O polovinu z nich se postaral Stanislav Gabriel, který má na kontě už 18 gólů a vedoucího parťáka z útoku Kadlece stáhl na rozdíl čtyř zásahů.

Jeník s Buchtou upekli hattrick. Spartak zdecimoval Klecany

28. 4. 2024 | Zatímco předloni spolu bojovali o postup do krajského přeboru a přetahovali se vládnutí ve fotbalové I. A třídě, tak nyní jsou pozice obou týmu zcela rozdílné. Ve formě hrající Spartak Příbram zničil Klecany na jejich půdě 7:1 a ještě víc jim ztížil situaci ve spodku tabulky. V dresu hostů se hattrickem blýskli Jeník a Buchta. O poslední gól se postaral Spousta.

Příbram zkolabovala při standardkách. Čtyřikrát ji ztrestal Mašek

28. 4. 2024 | Fotbalovou Příbram potkal další debakl na hřišti soupeře. Po výprasku s rezervou Sparty, kde svěřenci Romana Bednáře prohráli 1:5 si nyní odvezli další příděl z Chrudimi. Na východě Čech prohráli 3:6, ač vedli brzy 2:0. Čtyřikrát poslal míč za záda Melichara domácí Mašek. Domácí dali polovinu gólů ze standardních situací a potvrdili pověst nejlepšího útoku soutěže.

Životní trefa Poláka zachránila Podlesí od další domácí pohromy

27. 4. 2024 | Celý duben sbírali jen porážky. A v domácím prostředí byli blízko další. Fotbalisté Podlesí ale v páteční předehrávce remizovali s Jílovištěm 1:1, když jim alespoň bod zařídil parádní, nádhernou, ale hlavně životní trefou Martin Polák. O jeho ráně z jedničky se bude vyprávět po celém Příbramsku.

Sedlec-Prčice v euforii. V Jinočanech potvrdil nejlepší formu v sezoně

27. 4. 2024 | Fotbalisté Sedlce-Prčic zažívají nejlepší v sezoně. Poprvé v ročníku 2023/24 se jim podařilo vyhrát tři utkání po sobě, když poslední zářez obstarali v Jinočanech. Třetí tři body v řadě jim tentokrát zařídily trefy Davídka a Všetečky. V tabulce I. A třídy si upevnili pozici ve středu tabulky a dotáhli se na osmý Spartak Příbram.

Skuhravý a další legendy podpoří na Planeo cupu i středočeské talenty

26. 4. 2024 | Jarní měsíce patří už podvanácté Poháru mládeže FAČR Planeo Cupu. I letošní ročník největší události mládežnického fotbalu slibuje výjimečné zážitky. Během šesti finálových turnajů se na jednom místě setkají nejmladší nadějní fotbalisté, současní aktivní hráči i fotbalové legendy, které povzbudí nastupující generaci fotbalistů a zároveň se podělí o zkušenosti ze své bohaté a úspěšné kariéry. Těšit se můžeme na Jana Kollera nebo Tomáše Skuhravého, který přijede ze svého domova v Itálii. První fin ...

Speciální hodina angličtiny. Žáci v Příbrami si povídali s hráči z Afriky

26. 4. 2024 | Emmanuel Antwi a Vinny Loic Nkwinga. Dva hráči z Afriky, kteří se živí fotbalem v Příbrami, navštívili společně s marketingovým manažerem Zdeňkem Brožem školu All Stars School. Jak Ghaňan, tak Kamerunec velmi dobře vládnou angličtinou a podobně tomu bylo mnoho dětí v této soukromé škole.



Zpravodajství PříbramDnes.cz

Středočeský kraj a Hlavní město Praha chystají velkou soutěž na železniční dopravce

Středočeský kraj a Hlavní město Praha připravují výběrová řízení na dopravce ve veřejné drážní dopravě. S novými dopravci by měly na koleje vyjet nové či modernizované vlaky. Nové smlouvy by měly začít platit od prosince 2029. Největší kontrakt ...

ČHMÚ vydalo ve Středočeském kraji výstrahu před nebezpečím vzniku požárů

Český hydrometeorologický ústav vydal dne 29. 4. 2024 výstrahu č. 000151 před nebezpečím vzniku požárů na území Středočeského kraje, platnou od 30. 4. ...

AOPK: Podmáčená louka s masožravkami v Brdech se stala novou přírodní památkou

V chráněné krajinné oblasti Brdy přibylo čtrnácté maloplošné zvláště chráněné území - přírodní památka Licitanta. Tato menší, svažitá a silně podmáčen ...

Čtenáři Středočeského kraje vysbírali přes 4 tisíce mobilů, nejlepší byly knihovny v Kralupech, Rudné a Úněticích

Přesně 4112 starých mobilních telefonů přinesli v uplynulých měsících do svých oblíbených knihoven čtenáři ve Středočeském kraji. Do sběrové akce nazv ...

SZÚ: Umělé povrchy hřišť či sportovišť mohou uvolňovat zdraví škodlivé látky

SZÚ upozorňuje subjekty, které pořizují pro dětská hřiště, sportoviště a další provozy umělé pryžové povrchy, na nutnost vyžadovat certifikaci výrobků ...



Neděle 5.5.2024
Středočeský kraj
Další regiony »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X






Nastavení cookies | GDPR | Přidat zprávu, PR článek | O nás, kontakty | Přidat firmu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes